Korisnički login

U nedjelju 27. siječnja završilo 12. malonogometno prvenstvo Cestice

Polet 1 osvojio prvo mjesto, a priznanja dobili i najbolji strijelci i golmani
    Subota 26. siječnja igrane su polufinalne utakmice 12. malonogometnog prvenstva Općine Cestica. U prvom susretu, u 16 sati, snage su odmjerili pobjednik prve grupe i drugoplasirani iz druge skupine, a potom je nakon revijalnih utakmica (u 17 sati  MNK Prekorje – MNK Jarki (veterani) i ogleda ženskih sastava ŽNK Cestica – ŽNK Čakovec) odigran, s početkom u 19 sati i susret drugoplasirane ekipe prve grupe i pobjednika druge skupine, susret Jarki 1  - Polet 1.           
Dinamo 2 – Polet 2     3:2
    Utakmice su igrane 2 puta 20 minuta, a sve utakmice subotnjeg dijela sudili su Goran Tomičić i Nino Vugrinec. Nakon početnog ispitivanja snaga prvi pogodak postigao je Tino Hutinski i doveo Polet 2 u vodstvo, a potom je Srećko Cestar izjednačio rezultat. Ponovno je povela ekipa iz Cestice,  nakon čega je uslijedilo izjednačenje da bi 5 sekundi prije kraja odlučujući pogodak postigao Mario Bolčević i ekipi Dinamo 2 osigurao finale.
Revijalna MNK Jarki  (veterani) – MNK Prekorje   7:2
   Za MNK Jarki igrali su Zlatko Kutnjak, Branko Kokot, Drago Banfić, Davor Kutnjak, David Mojzeš, Marijan Levanić, Boris Muršić i Srećko Cestar.
       Za ekipu Jarki golove su postigli Davor Kutnjak (3), Boris Muršić, Drago Banfić, Branko Kokot i Srećko Cestar, a za Prekorje strijelac je bio Željko Hrnčić
ŽNK Cestica – ŽNK Čakovec 3:3
Za ŽNK Cestica igrale su Doroteja Furjan, Marina Domjan, Pavica Mičuda, Vesna Džinić, Silvija Premužić, Vlatka Furjan, Nikolina Spevan, Maja Hip, NIka Kuča i Martina Malčec – trener voditelj ekipe je Stjepan Županić, a za ŽNK Čakovec igrale su  Veronika Banožić, Ema Sirotković, Lea Pleš, Edita Ružman, Dina Vugrinec (kapetan), Petra Levanić, Lana Zelić i Roberta Sijarto – trener i voditelj ekipe Ines Petričević.
MNK Jarki 1  - Polet 1           1:3
   Pogotkom Krunoslava Obadića poveli su nogometaši Poleta, a potom je na 2:0 povisio Krunoslav Humek. Nadu u poravnanje rezultata dao je Alen Hutinski, a potom je Igor Štromar postavio konačni rezultat utakmice.
Nedjelja, 27. siječanj – završni dan 12. malonogometnog prvenstva Općine Cestica
Kako je već godinama uhodano nedjeljni dio programa započeo je u 15 sati susretom za treće mjesto, a  zadnji dan prvenstva sudili su Dino Kramar i Goran Tomičić.
MNK Jarki 1  - Polet 2     (2:4) – susret za 3. mjesto
  Početna inicijativa bila je strani ekipe iz Jarki, a Sandi Levanić postigao je prvi pogodak za vodstvo od 1:0. Uslijedila je efikasnija igra ekipe iz Cestice, a izjednačujući pogodak postigao je Krunoslav Humek. Potom je Polet postigao dva pogotka i poveo rezultatom 3:1 nakon čega je došlo do smanjenja rezultata na 3:2, strijelac Sandi Levanić, a konačni rezultat utakmice postigao je igrač s brojem 18, Krunoslav Humek.
    Potom se različitim vrstama plesova predstavila Plesni studio Eli iz Vidovca, a djevojke i voditeljicu Vericu Ozmec publika je srdačno pozdravila. Plesnim nastupom djevojke su oduševile i nakon revijalne utakmice koju su odigrali ŽNK Cestica i Općina Cestica, a publiku su oduševile i u pauzama na poluvremenu.
ŽNK Cestica – Općina Cestica  7:4 (5:1)– revijalna utakmica
  Tradicionalni susret između selekcije Vijeća općine Cestica i Ženskog nogometnog kluba Cestica započeo je u 16,30 sati, a za Općinu Cestica igrali su ( na slici): donji red , slijeva na desno: Darko Majhen, Slavek Klasić, Ivan Dobrotić i Stjepan Borak. U gornjem redu stoje, načelnik Mirko Korotaj,  voditelj ekipe, a potom su igrači Josip Sambolec, Denis Kotolenko, Ivan Hohnjec, predsjednik Vijeća (golman) i Zvonko Lazar, u drugom poluvremenu priključio se zamjenik načelnika Josip Borak. 
      Svakoj ekipi pripalo je po poluvrijeme, u prvome dominirale su djevojke, rezultat 5:1, a drugi dio pripao je Općini rezultatom 3:2. U utakmici došla je do izražaja brzina i veće pokretljivost i tjelesna izdržljivost članica najbolje plasiranog sportskog kluba u cestičkoj općini, a selekcija Općine Cestica dominirala je iskustvom i htjenjem koje ovaj puta nije bilo dovoljno da bi se pariralo rastrčanoj mladosti. Po dva gola za ŽNK Cestica postigle su Tamara Vočanec, Maja Hip i Nikolina Spevan, a jednom se u strijelce upisala i Vlatka Furjan. Po dva pogotka za selekciju Općine Cestica postigli su Ivan Dobrotić i Zvonko Lazar. Pobjedu ŽNK- Cestica publika je nagradila pljeskom, a za htijenje i trud pljeskom su nagrađeni i nogometaši Općine Cestica.
 Finale Polet 1 – Dinamo 2   6 : 1
U finalu ponovio su se srele ekipe koje su već igrale u drugom dijelu 12. zimskog prvenstva općine Cestica u malom nogometu, susret je završio pobjedom ekipe Dinamo 2 rezultatom 4:3.
    Za finalnu utakmicu tribine su bile dobrano popunjene, a tu su bili i sastavi koji su odigrali prethodne utakmice, bilo u revijalnom dijelu, kao igrači iz pionirskog dijela prvenstva.
     Za pobjedu Poleta 1 golove su postigli Igor Štromar, Krunoslav Obadić (2), Ratko Gašparić, Tomislav Kunštek i Krunoslav Humek, a počasni gol za ekipu Dinamo 2 postigao je Marko Županić.
     Podjela pehara  
Čestitke najboljima uputili su Saša Škrinjar, predsjednik NK Dinamo koji je ove godine bio domaćin 12. prvenstva općine u malom nogometu, a i Ivan Dobrotić, predsjednik povjerenstva za sport Općine Cestica. Čestitke sudionicima prvenstva uputio je i Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica, a najboljim golmanima i strijelcima u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji uručena su priznanja.
        Pehar za četvrto mjesto kod pionira primila je ekipa Bratstvo Otok Virje, treće je Vratno, a drugu poziciju osvojili su mladi nogometaši Poleta dok je pehar za prvo mjesto pripao ekipi NK Dinamo. U pionirskoj kategoriji najbolji golman je Jurica Obadić iz Vratna, a najbolji strijelac je Dražen Lazar Dinamo Babinec koji je postigao 4 pogotka.
    Najbolji strijelac s 13 pogodaka u seniorskoj konkurenciji je Nikola Cestar iz ekipe Dinamo 2, a za najboljeg golmana proglašen je Marino Korotaj iz ekipe Polet 2.
U seniorskoj konkurenciji prva ekipa Jarki osvojila je četvrto mjesto, treći je bio Polet 2, a pehar za drugo mjesto ispred ekipe Dinamo 2 preuzeo je Predrag Dobrotić. U ime pobjednika prvenstva sastava, Polet 1, pehar je preuzeo Marko Vidrač, a pobjedniku je pripao i veliki prijelazni pehar Općine Cestica koja je prvenstvo i organizirala.
      
 
U nastavku fotografija vezane uz završnicu prvenstva
1.. Zajednička fotografija finalista seniorskog dijela prvenstva te predstavnika klubova koji su primili pehare za osvojena prva četiri mjesta u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji, te najbolji strijelci i golmani
2. Detalj s finalne utakmice Polet 1 – Dinamo 2
3. Prvoplasirana ekipa 12. prvenstva - Polet 1
4. Dinamo 2
5. Polet 2
6. Jarki 1
7. Ženski nogometni klub Cestica
8. MNK Jarki (veterani)
9. Općina Cestica
10. Pehar za prvo mjesto primio je Marko Vidrač
11. i 12. završnicu 12. malonogometnog prvenstva Općine Cestice pratili su brojni ljubitelji nogometa
 

03_165435_40.jpg 03_165443_83.jpg 03_165454_17.jpg 03_165503_83.jpg 03_165514_04.jpg 03_165524_83.jpg 03_165534_11.jpg 03_165542_97.jpg 03_165553_57.jpg 03_165604_78.jpg 03_165624_49.jpg 03_165633_85.jpg