Korisnički login

Na stadionu ispod Svetog Lovre održan malonogometni turnir

U dva dana na turniru nastupilo 18 ekipa, a odigrane su i revijalne utakmica

   Pod pokroviteljstvom Općine Cestica održan je u subotu i nedjelju, 14. i 15. srpnja tradicionalni malonogometni turnir na igralištu škole u Lovrečanu, na stadionu ispod Sv. Lovre. U subotu su se natjecali juniorski sastavi, ekipe igrača rođenih 1993. godine i mlađe, a u nedjelju je ne programu bio turnir starijih, seniorskih ekipa.  U subotu prvo mjesto osvojio je sastav „Vepri“, drugi su bili „Kroneri“, treći „Tunjaci“, a četrvto mjesto pripalo je sastavu „samo pet“.

       Za seniorski dio prijavilo se također devet ekipa koje su igrale pod slijedećim nazivima i prijavljenim sastavima igrača: „Vepri“ – Emanuel Obadić, Sale Golubić, Robert Punčec, Filip Ivančić, Filip Pižeta, Manuel Pozder, Jasmin Martinović, Daniel Tekić, Renato Punčec i Leon Hutinski.

Ekipa „NK – NK“ – Mario Furjan,  David Liber, Alen, David, Ivan, Kristijan, Marijan i Marko Županić, Karlo i Luka Prikratki, Nikola Šoštarić, Mario Kokot i Marin Žiher.

„Trpači“ – Antonio Banfić, Danijel Bedrač, Danijel i Mario Habjanič, Željko Eskić, Davor i Mihael Ivančić, Matija Lazar i Tin Vujasinović

MNK Jarki – Bolčević, Marko, Nikola i Srećko Cestar, Drago Habuš, Ivan Kotolenko, Marijan Levanić, Zoran Mikac, Saša Škrinjar i Denis Veršić.

Ekipa „V &  P“ – Ivica Škrinjar, Ivica Šantalab, Mladen Lazar, Miljenko Domjan, Mario Leskovar, Tihomir Fratrić, Renato Bregović, Jurica Bačan, Nikola Cingesar, Igor Rukelj i Petar Potočnjak.

„MA – BO“ – Marko Stočko, Marijan, Nikola i Zvonko Rodeš, Miroslav i Tomislav Ostrman, Nikola Hrženjak, Nikola Krajcer, Marko Boltek i Igor Mihalina.

MNK Kolarovec – Denis i Nenad Smotar, Dalibor i Mario Vočanec, Josip Arklinić, Mario Kolar, Mladen Mikec, Denis Rugani i Domagoj Furjan

Santa Barbara – Miljenko Biankini, Darko, Miljenko i Tomislav Lazar, Branko, Dominik, Zdravko i Zlatko Milec, i Filip Sakač.

„Ograda Lovrečan“ – Boštjan Horvat, Jasmin Kolar, Neven Furjan, Kristijan Belšak, Ivica Borak, „El Boro“, Miro Mikec, Nikola Vnuk, Roman Veršić, Matija Županić, Mario Tekić i Krunoslav Mikec – trener Tomica Milec

       U završni dio turnira plasirali su se „Trpači“, i „Vepri“, te „NK – NK“ i MNK Jarki, a u finale plasman su izborili „NK – NK“ i „Vepri“

U pauzi prvog polufinalnog susreta odigrana je prijateljska, revijalna utakmica ženskih nogometnih klubova ŽNK Cestica 2005 i ŽNK Mladost Varaždinske Toplice u kojoj su rezultatom 6 : 0 bolje bile domaće nogometašice, sastav ŽNK Cestica. Golove su postigle Maja Hip, Silvija Premužić i Tamara Vočanec po jedan, a trostruki strijelac bila je Vlatka Furjan. Za ekipu ŽNK Cestica još su igrale, Vesna Džinić (ujedno trenerica), Nika Kuča, Martina Dobrotić i Marina Domjan. 

     Drugu revijalnu utakmicu odigrana je između sastava „Općina Cestica“ i Mjesnog odbora Lovrečan. Pogocima Zvjezdana Korotaja i Dominka Premužića povela je ekipa MO, a rezultat su poravnali Mario i Ivan Dobrotić. Boljim izvođenjem penala (4 : 5), ukupnim rezultatom 7 :6, pobijedili su domaćini, MO Lovrečan.

Za Općinu Cestica igrali su Mario i Ivan Dobrotić, Ivan Hohnjec, Stjepan Borak, Zvonko Majer, Ivan Šincek i Darko Majhen, a trener Tomo Milec za ekipu MO prijavio je slijedeće igrače Vinko Kostervanj (golman), Ivan i Marijan Županić, Boris Ivančić, Stjepan Obadić, Damir Vnuk, Milorad Tekić, Dominko Premužić, Zvjezdan Korotaj i Srećko Furjan. 

 U utakmici za treće mjesto sastav „Trpači“, koji je igrao u dresovima NK Bratstvo Otok Virje pobijedio je rezultatom 4 : 1 sastav MNK Jarki, a istim rezultatom u finalnoj utakmici „Vepri“ su bili bolji od sastava „NK – NK“ koji je igrao u dresovima NK Dinamo Babinec.

   Na kraju turnira čestitke rukovodstvu MNK-a Lovrečan na besprijekornoj organizaciji turnira uputio je načelnik Mirko Korotaj, a potom je u ime organizatora zahvalnicu Općini Cestica za pomoć kod uređenja igrališta uručila Vlatka Furjan.

  Uslijedilo je proglašenje pobjednika i podjela pehara sudionicima završnice turnira, a za osvojeno 4. mjesto igrači MNK-a Jarki primili su i sanduk piva. Uz pehar dodijeljene su i novčane nagrade. Trećeplasiranoj ekipi pripala je novčana nagrada od 600 kuna, drugoplasirani su primili 900 kuna, a pobjednicima je pripao iznos od 1500,00 kuna.   

   U dva dana utakmice su pratili i brojni navijači, a kao najmlađi tu je bio i Jan Malčec, sin Nikole i Martine rođene Dobrotić, rođen 12. travnja 2012., koji je u društvu oca navijao za maminu ekipu. Sve utakmice sudili su „domaći“ suci, Mario Majcen, Marijan Županić, Dominko Premužić, Milorad Tekić, Roman Veršić i braća Miro i Mladen Mikec. Nevenu Furjanu i predsjedniku Tomi Milecu i ostalim organizatorima turnira zahvaljujem za ustupljene podatke o sastavima ekipa.

   Proteklih dana članovi malonogometnog kluba Lovrečna postavili su kod školskog igrališta  novu ogradu u dužini od 75 metara, na sjevernoj i istočnoj strani igrališta, prema potoku Pošalitva. Nabavu ogradnih elemenata, stupova i žičane mreže s 13 tisuća kuna pomogla je Općina Cestica, a iskop temelja za stupove, betoniranje i postav mreže obavili su sami članovi MNK-a Lovrečan za što su utrošili preko 120 sati dobrovoljnog rada, rekao je predsjednik kluba Tomislav Milec. U planu je postavljanje zaštitne mreže prema školi i uređenje škarpe.

U nastavku nekoliko fotografija: zajednička fotografija sudionika završnice turnira s primljenim peharima i nagradama, redom ekipe – „Vepri“, „NK – NK“, Trpači“ i MNK Jarki, a potom slijedi ŽNK Cestica 2005., MO Lovrecan – Veterani, Općina Cestica, detalji s utakmice ženskih ekipa i s utakmice Općine i veterana Lovrečana, najmlađi navijač Jan Malčec u društvu roditelja te zajednička fotogrfaija za uspomenu s pogledom na školu i crkvu Sv. Lovre na brijegu

 

 

18_131111_50.jpg 18_131122_21.jpg 18_131134_78.jpg 18_131145_15.jpg 18_131156_64.jpg 18_131206_88.jpg 18_131217_34.jpg 18_131227_97.jpg 18_131237_98.jpg 18_131304_76.jpg 18_131316_72.jpg 18_131414_78.jpg