Korisnički login

Učenici posjetili načelnika Općine Cestica

U utorak, 5. travnja 2011. učenici 3.c razreda iz Područne škole Veliki Lovrečan, u pratnji učiteljice Katice Furjan, posjetili su Općinu Cestica, općinsku zgradu i djelatnike.

U prostorijama Općine primio ih je načelnik Općine Cestica gosp. Mirko Korotaj koji ih je upoznao sa prijamnom kancelarijom Općine, radnom sobom načelnika, vijećnicom i zaposlenicima Općine. Ukratko im je objasnio koji poslovi se obavljaju u Općini te istaknuo kako je posao načelnika vrlo bitan i težak.

Nakon toga, učenici, učiteljica i načelnik nastavili su zajedničko druženje uz sokove i bombone gdje su postavljali zanimljiva  pitanja iz kojih se dalo zaključiti kako neki učenici imaju čak i ambicija postati budući načelnici Općine. Raspravljalo se i o učenju pa se tako moglo čuti da su im najteži predmeti njemački jezik i matematika, da mnogi vole pjevati i plesati papohađaju mali zbor i folklor, te da mnogi vole igrati nogomet. Također, istaknuli su kako među njima ima i mladih vatrogasaca. Učiteljica Katica Furjan pohvalila je kako su oni vrlo marljivi razred.

Na kraju druženja načelnik je svima zaželio puno uspjeha u daljenjem obrazovanju, da i dalje vrijedno uče kako bi završili osnovnu i srednju školu, a kasnije i fakultet.

08_113320_64.jpg 08_113350_33.jpg 08_113420_40.jpg 08_113449_43.jpg