Korisnički login

Završeno Deseto malonogometnog prvenstva Općine Cestica

Polet pobjednik, a slijede Jarki, Vratno i Lovrečan

          Završni dio Desetog malonogometnog prvenstva Općine Cestica igran je u nedjelju, 30. siječnja, a u prvoj utakmici, u susretu za treće mjesto sastale su se poražene momčadi iz subotnjih polufinalnih susreta (Polet – Lovrečan i Jarki – Vratno). Dakle za treće mjesto igrali su Vratno i Lovrečan. U pobjedi Vratna od 4:1, golove su postigli,  tri pogotka Mario Martinčević i Elvis Krobot, a za sastav iz Lovrečana gol postigao je Danijel Tekić, svoj deseti na prvenstvu.

  U nedjelju je igrana i finalna utakmica pionirske lige u kojoj su sastali Polet i Dinamo. U regularnom dijelu utakmica je završila 2:2, a golove su postigli, za Dinamo David Županić i Mario Kokot, dok su za Polet strijelci bili Karlo Leskovar i David Lazar. U izvođenju penala bolji su bili mladi nogometaši Dinama koji su na kraju pobijedili rezultatom 5:3, i tako osvojili prvo mjesto, a pehar za drugu poziciju pripao je domaćinima. Za pionirsku selekciju  Poleta nastupili su  Luka Domjan, Mihael Leskovar, David Lazar, Kruno Lazar, Nikola Hutinski, Karlo Leskovar, Filip Borak, Danijel Veršić, Marko Talan, Antonio Ivanek, Renato Kovačić, Zoran Korotaj, Denis Pavlović i Borna Cvetko, trener i voditelj bio je Matija Lazar. Za Dinamo iz Babinca igrali su Denis Smotar, Mario Vočanec, Ivan Kokot, Alen i Kristijan Županić, Martin Borak, Nikola Kukovec, Domagoj Furjan, Tomica Banfić, Dražen, Filip i Marko Lazar, Emil Turščak, Luka i Mario Prikratki, Krsto Premužić, Mario Kokot i Stjepan Švetak, trener i voditelj ekipe bio je Marijan Županić.

       U finalnom susretu snage su odmjerili nogometaši Poleta i Jarki. Nakon početnog ispitivanja poveli su domaći nogometaši koji su na kraju i pobijedili rezultatom 5:2, a golove završnog dijela prvenstva postigli su Marko Vidrač, Mario Gotal, Krunoslav Humek, Mario Obadić i Tomislav Kunšetk, kod pobjedničke ekipe dok je oba gola za drugoplasiranu ekipu prvenstva postigao Sandi Levanić.

   Nakon odigrane finalne utakmice slijedilo je proglašenje pobjednika, podjela priznanja i zatvaranje turnira. Uručeni su pehari predstavnicima pionirskih selekcija, a pehare su primili svi klubovi koji su se plasirali za završnicu prvenstva. Ispred Općine Cestica čestitke najbolje plasiranim ekipama uputili su Darko Majhen i Ivan Dobrotić, te predsjednik Vijeća Ivan Hohnjec i zamjenik načelnika Josip Borak, a zahvalu igračima, organizatoru i publici na sportskom navijanju uputio je i načelnik općine Mirko Korotaj. Čestitkama se pridružio i predsjednik Poleta Stjepan Dobrotić, a prijelazni pehar namijenjen pobjedniku prvenstva primio je Tomislav Hrnčić iz pobjedničke ekipe. Priznanje za najboljeg golmana primio je vratar pobjedničke ekipe Nikola Šipek, a najuspješniji strijelac prvenstva je Marko Vidrač, iz istoimenog kluba koji je postigao 19 pogodaka.  PO deset golova postigli su Nikola Hip i danijel Tekić, a četvrti strijelac prvenstva sa 9 golova je Dražen Dugi, sa osam slijedi ga Alen Hutinski…

Na Desetom malonogometnom prvenstvu Općine Cestica, u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji natjecalo se dvadeset ekipa, s preko dvjesto igrača, a među najmlađim sudionicima natjecateljskog dijela su osmogodišnji Dino Špernjak i Luka Tenko rođen 14. listopada 2002. godine. Za dobru organizaciju prvenstva zasluge pripadaju i neumornim članovima kluba, predsjedniku Stjepanu Dobrotiću i zapisničarima, tajniku Tomislavu Krleži i Miranu Težaku, kao i Martini Dobrotić koja je redovito ažurirala podatke o igračima, strijelcima i ostalim pojedinostima vezanim uz elektronsku obradu podataka. Svakako pohvalu zaslužuju i redari, kao i osoblje na šanku koje je vodilo brigu za optimalno rashlađeno piće, a to su Antonio Kišić, Mario Borak, Tomislav Kunštek, Ivica Domjan, Tomislav, Željko i Stjepan Hrnčić i Miroslav Cvetko i ostali.

Pobjednička momčad nastupila je u sastavu Nikola Šipek, Marko Kokot, Tomislav Hrnčić, Tomislav Kunštek, Mario Obadić, Mario Gotal, Marko Vidrač, Krunoslav Humek, Mario Borak, Dalibor Balent, Branko Milec i Ivan Babić, voditelj Marko Kokot.

   Na slici zajednička fotografija prvoplasiranih ekipa, čelnika Općine i dobitnika priznanja i nagrda, a nakon toga slijede ekipe po redu: Polet, Jarki, Vratno, Lovrečan, pioniri Dinama i Poleta, najbolji strijelac i golman, te neki detalji s proglašenja rezultata 

 

 

07_015414_86.jpg 07_015424_97.jpg 07_015433_84.jpg 07_015443_32.jpg 07_015454_25.jpg 07_015504_11.jpg 07_015513_07.jpg 07_015521_78.jpg 07_015534_30.jpg 07_015541_89.jpg 07_015549_51.jpg 07_015558_23.jpg