Korisnički login

U Cestici gostovala Malonogometna reprezentacija Hrvatske U-21

Publika uživala u nogometu i plesu mladih plesača

       U subotu, 29. siječnja odigrana je revijalna utakmica između selekcije limača Cestice i  vršnjaka iz Varaždinskih Toplica. Za Cesticu su igrali Tomislav Milec, Luka Korotaj, Lovro Korotaj, Bernard Posavec, David Hutinski, Renato Veselnik, Karlo Lorbek, Antono Juričinec, Stiven Habijanić, Mihael Hutinski, Karlo Strelar i Nino Banfić. Za ekipu iz Varaždinskih Toplica igrali su Glorija Ratković, Dario Dimitrovski, David Levatić, Marin Čavlek, Mateo Modrić, Karlo besek, Filip Križanić, Marta i Filip Marcijuš, Domagoj i Toni Dvorski, Karla Čavlek, Karlo Vnuk, Andro Đuras-Bobnjarić, Mihael Horvat, Patricija Dimitrovski, Saša Bešenić, lana Tomas i Mate Crljenica.

    Na programu u subotu bila je i revijalna utakmica između ŽNK Cestica i Općine Cestica. Za utakmicu su prijavljene slijedeće igračice Mateja Mihin, Vlatka Furjan,Elena Ivančić, Monika Ivančić, Nikolina Oreški i Martina Dobrotić, Doroteja Furjan, Pavica Mičuda, Silvija Premužić, Maja Hip, Nikolina Spevan, Nikolina Ivančić, Marina Domjan i Vesna Džinić, a  Općina Cestica nastupila je u sastavu: Ivan Dobrotić, Josip Borak, Jožef Hip, Denis Kotolenko, Zvonko Majer i Željko Hrnčić. Utakmica je završila neriješenim rezultatom, 4 : 4, a tog dana igrane su i polufinalne utakmice.

     Za ljubitelje nogometa priređena je u nedjelju prava malonogometna poslastica. Naime u školskoj športskoj dvorani najavljeno je gostovanje malonogometne reprezentacije Hrvatske U-21, koja je u revijalnom dijelu odigrala prijateljsku utakmicu s odgovarajućom selekcijom Općine Cestica. Dobrodošlicu gostima uputio je Stjepan Dobrotić, predsjednik Poleta iz Cestice i načelnik Mirko Korotaj, a susretu su prisustvovali i predstavnici Županijskom nogometnog saveza Varaždinske županije, Dražen Zebec, dopredsjednik i Dragutin Đukmanec, predsjednik Županijskog povjerenstva za mali nogomet, kao i voditelji ekipa Boris Durlen i Ivan Dobrotić. Pred početak susreta snimljena je i zajednička fotografija, izmijenjeni su i prigodni pokloni, a u publiku su dospjele i brojne „kockaste“ zastavice kao i podijeljene suveniri Hrvatskog nogometnog saveza.

     Pred prepunim gledalištem za Općine Cestica igrali su Rajko Bahun, Damir Bednjanić,  Kruno Dobrotić, Danijel Habjanić, Ivica Jarnec, Miljenko Gerbus, Nikola Majhen, Saša Škrinjar, Marko Šipek, Danijel i Mario Tekić, Nikola Hip i Danijel Škriljevečki, a za reprezentaciju Hrvatske igrali su  Matija Capar, Matija Đulivat (kapetan), Kristijan Grbeša, Igor Martan, Vedran Matošević, Domagoj Petrić, Željko Petrović i Marin Stojkić.  U utakmici prepunoj dobrih proigravanja i lijepih pogodaka, kao i nekoliko bravuroznih intervencija cestičkih vratara pljeskom su nagrađeni, a ukupno je postignuto 15 golova, Hrvatska – Cestica 13:2.  a rezultatska premoć hrvatske reprezentacije na poluvremenu iznosila je četiri pogotka, dok su domaćini oba gola postigli u nastavku utakmice. Golove za domaćine postigli su Marko Šipek i Danijel Tekić, a u selekcije Hrvatske najefikasniji je bio Domagoj Petrić, s pet pogodaka, Igor Martan postigao je tri gola,  Matija Caprak i Kristijan Grbeša po dva i Matija Đulivat.

      Posjetitelji su u nedjelju mogli uživati u plesnom nastupu mladog plesnog para, desetogodišnje Helena Vincek iz Završja i godinu dana starijeg Ivana Jarnec iz Gornjeg Vratna, a na programu su bili standardni i latinoamerički plesovi. Mladi plesači nastupili su u dva dijela, poslije susreta za treće mjesto, a završni nastup imali su nakon završetka utakmice Hrvatske i Cestice.  Helena i Ivan polaznici su Športskog plesnog kluba „Harmony“, rekao je u najavio nastupa Tomislav Krleža, a pljesak publike bio je nagrada mladim plesnim virtuozima. 

  Nekoliko fotografija revijalnog dijela Desetog prvenstva Općine Cestica snimljenih 29. i 30. siječnja.  

  

 

06_231536_19.jpg 06_231547_52.jpg 06_231558_32.jpg 06_231608_67.jpg 06_231618_85.jpg 06_231627_55.jpg 06_231636_08.jpg 06_231757_76.jpg 06_231806_28.jpg 06_231819_13.jpg 06_231827_50.jpg 06_231835_46.jpg