Korisnički login

Na nogometnom turniru desetogodišnjaka

Cestica dobar domaćin

            Pod nazivom Turnir limača (U-10) održan je, u nedjelju, 13. prosinca, u dvorani Osnovne škole Cestica malonogometnim turnir igrača starosti deset godina s područja Varaždinske županije, a na turniru su nastupili i nogometaši NK Čakovec. Ukupno je na turniru nastupilo devet ekipa, a u prvom dijelu bila su razigravanja po skupinama. U prvoj skupini našli su se NK Polet, Trnje i Dubravka. U drugoj skupini bili su Novi Marof, Nedeljanec i Beretinec, a u c skupini igrali su Sračinec, Sloboda –Varaždin i gosti iz Čakovca koji su u ukupnom poretku zauzeli četvrto mjesto.

      U prvom susretu domaćin je u susretu s Dubravkom izgubio rezultatom 1:0, a sastav domaćina vodile su trenerice Martina i Silvija. NK Polet nastupio je u sastavu, prema slici: s lijeva na desno: trenerica Silvija Premužić, te igrači, Filip Borak, Maja Turščak, Monika Ivančić, Krsto Premužić, Danijel Veršić, Ivan Dreven i Nikola Kukovec i trenerica Martina Dobrotić, a u donjem redu su, s lijeva na desno: Lovro Korotaj, Marino Korotaj, Krešo Korotaj, Mihael Domjan, Rajko Juričinec, Jurica Obadić, Antonio Horvat i Miro Borak. Na slici od igrača nedostaje Marko Turščak i trenerica Vesna Džinić.

    Nakon razigravanja po skupinama, s dvije pobjede, pobjednici su međusobnim razigravanjem odlučivali o prvaku turnira, a po jednu pobjedu ostvarili su Beretinec, Čakovec i Polet Cestica.  U prvoj utakmici Novi Marof je rezultatom 1:0 pobijedio Dubravku, a nakon toga Marofčani su rezultatom 4:0 svladali i sastav Slobode, koja je u posljednjem susretu istim rezultatom nadigrala Dubravku. Za pobjedničku momčad, NK Novi Marof, igrali su David Sabolek, Marin Mešnjak, Luka Mavrić, Alen Sabolić, Matija Loborec, Luka Šantek, Karlo Huzjak, Lukas Stojak, Alen Zelčić, Ivica Pukec i Marko Horvat, trener Miro Sabolić. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz Varaždina, koja je igrala u sastavu Ivan Lahataš, Filip Pavlic, Luka Vajagić, Robert Pakšec, Leon Podnar, Luka Grilec, Dino Grabar i Damjan Novko, trener Janko Erdelji, a treći su bili nogometaši Dubravke, trener Saša Paska, igrači: Davor Toplak, Sven Jakopić, Matija Novak, Vilim Cvek, Emanuel Vuk, Valentino Medved, Bruno Novotni, Dejan Bencek, Filip Mihalić, Vanja Brežni, Patrik Vincek, Dominik Mihalić, i Luka Mohenski. 

     Nogometne susrete sudio je Mario Borak iz Babinca, a trajanje pojedine utakmice ograničeno je na vrijeme od 25 minuta. Pehare najboljima ekipama uručio je Tomica Krleža, a za najboljeg strijelca s 4 postignuta gola proglašen je Leon Podnar član Slobode. Turnir je posjetio i Branko Lađević, instruktor Županijskog nogometnog saveza, a cijeli turnir pratio je Ivan Dobrotić, predsjednik Povjerenstva za sport općine Cestica. U 12 utakmica turnira postignuta su 34 gola, a najefikasniji s deset pogodaka bili su pobjednici turnira, ekipa Marofa koja nije primila nijedan gol. Sedam golova postigla je Sloboda iz Varaždina, Čakovec je upisao pet golova, Dubravka 4, Beretinec, Sračinec i domaćin po dva, a po jedan gol postigli su nogometaši Nedeljanca i Trnja.

    Slijede fotografije Nk Polet –Cestica te nakon toga Novi Marof, Sloboda i Dubravka

 

21_001306_78.jpg 21_001317_32.jpg 21_001325_13.jpg 21_001333_20.jpg 21_001342_60.jpg 21_001352_43.jpg