Korisnički login

Održan 15 kup Cestice u nogometu

Kup općine Cestica 2009. pripao Poletu

      U organizaciji Nogometnog kluba Vratno održano je u subotu i nedjelju, 1 i 2 kolovoza na nogometnom igralištu istoimenog kluba, pod pokroviteljstvom Općine Cestica, natjecanje u nogometu za petnaesti Kup općine, a revijalne utakmice odigrali su i veterani Vinice i Cestice, kao i odgovarajuća selekcija Općine Cestica i ŽNK Cestica 2005 koji su odigrali skraćeni malonogometni susret . U ime domaćina dobrodošlicu igračima i vodstvima ekipa poželio je Jošef  Hip, predsjednik NK Vratno, a u ime pokrovitelja natjecanja prisutne je pozdravio Ivan Dobrotić, predsjednik Povjerenstva za šport općine Cestica.

     Prvu službenu utakmicu odigrali su sastavi domaćina, NK Vratno i Polet iz Cestice koji je pobijedio rezultatom 6 : 0, a pogotke su postigli Tomislav Kunštek (2) te Mario Tekić, Igor Štromar, Marko Šipek i Kruno Humek.  U drugom polufinalnom susretu sastali su se ekipe Dinama iz Babinca i Bratstvo iz Otok Virja koji su unatoč dobrim intervencijama vratara priznali premoć sastava koji je vodio trener Milivoj Jamnik. Dinamo je pobijedio rezultatom 2:0 i plasirao se u finale, a porazom je ekipa iz Otok Virja ostvarila mogućnost da osvoji treće mjesto.

     U nedjeljnom susretu za treće mjesto, igrale su ekipe NK Vratno i Bratstvo iz Otok Virja.  Rezultat je završio 1 : 1, a pobjednik je dobiven tek nakon izvođenja jedanaesteraca u čemu su spretniji bili domaćini i pobijedili rezultatom 5:4. U finalu koje je igrano u 19 sati bolji su bili nogometaši Poleta koji su u srazu s Dinamom iz Babinca, rezultatom 3 : 1, osvojili prvo mjesto i pehar kojeg je pobjedniku uručio Franc Težak, potpredsjednik Vijeća općine.  Za vrijeme utakmica kao i u pauzama nastupa organizator se pobrinuo za dovoljne količine pića, a moglo se nešto i prizalogajiti. Utakmice su bile dobro posjećene, a gledatelji su fer navijanjem, ponekad i savjetima i žešćim bodrenjem sokolili svoje igrače. Sve utakmice, i službene i revijalne sudili su Denis Buden, Zvonko Mesek, Marijan Prizl  i Mario Zebec. 

          Na slijedećim slikama su igrači koji su nastupili na utakmicama

1 mjesto osvojio je NK Polet iz Cestice, na slici: Gornji red, sijeva na desno: Ivan Dobrotić – trener, Vedran Kutnjak, Igor Štromar, Krunoslav Humek, Marko Šipek, Marko Vidrač, Mario Tekić i Nikola Šipek. U donjem redu, čuče, slijeva na desno: Marijanj Zagorec, Tomica Hrnčić, Marko Lukaček, Tomislav lazar, Tomislav Kunštek i Miljenko Lazar.  Još su igrali Tomislav Krleža i Danijel Tekić.

2 mjesto NK Dinamo Babinec , na slici su:  gornji red, slijeva na desno: Milivoj Jamnik – trener, Dražen Majhen – fizioterapeut, te igrači Krunoslav Dobrotić, Mario Dobrotić, Ratko Gašparić, Nikola Majhen, Nikola Cestar, Damir Bednjanić i Srećko Cestar. U donjem redu – čuče, slijeva na desno, Zlatko Kutnjak, Sašo Majhen, sašo Knezoci, Zlatko borak, Krunoslav Obadić, Predrag Štromar, Zlatko Serec i kristijan Vidrač.

3 mjesto NK Vratno igrao je u sastavu: slijeva na desno, stoje: Kristijan Lazar, Mladen Tenko, Zoran Mikac, Mario Kolarić, Mirko horvat, Zoran Dvorščak, Dražen Ščuric i Jurica Cvetko, u donjem redu, čuče, slijeva na desno su: Tomislav Ščuric, Nikola Hip, Matija Lukaček, Danijel Škriljevečki i Andrija Humek. 

4 mjesto NK Bratstvo Otok Virje, za Bratsvo su nastupili: Gornji red stoje, s lijeva na desno: Damir Velečić, predsjednik kluba, Krunoslav Juričinec, Iva Rodeš, Mario Rodeš, Davor Ivančić, Zoran Mustedanagić – trener, Davor Krobot, Ivica Golubić i Darko Borak

Donji red čuče, slijeva na desno: Zlatko Mustedanagić,  Matija Kralj, Robert Domijan, Srećko Vidović, Boris Dregarić, Damir Prepelić i Antonio Banfić

U prvoj revijalnoj utakmici, drugoj utakmici prvoga dana sastali su se veterani Cestice i Vinice, a fizički pripremljeniji i po godinama mlađi nogometaši iz Vinice za koje je igrao i Predrag Štromar, župan Varaždinske županije, ostvarili su pobjedu rezultatom 2:1. Najzrelije ekipe na turniru igrale su nešto skraćeno, a kao najstariji igrač nastupio je pedesetpetogodišnji Petar Cikojević iz Cestice, koji je u ekipi dominirao iskustvom i racionalnošću poteza kao i  dobronamjernim sugestijama i savjetima.

Za Veterane Vinice igrali su, prema slici, u gornjem redu- stoje, s lijeva na desno: Mario Hrnčić, Siniša Biškup, Ivica Trstenjak, davorin Majhen, Davor Matoc, Dražen Šincek, Zlatko Erjavec, i Miroslav Krznar. U donjem redu su, s lijeva na desno: Perica Kostanjac, Miroslav Farkaš, Ivica Pomper, Ivica Kovačić i Predrag Štromar.

Za veterane Cestice nastupili  su, prema slici: gornje red – stoje, slijeva na desno: Leonardo lorbek, Zvonko Lazar – trener, Josip majahen, Stanko Šobak, Miljenko Leskovar, Petar Cikojević i Ivan Juričinec. U donjem redu čuče, slijeva na desno: Stjepan Dobrotić, Tomica Kos, Ivan Košutar, Stjepan Obadić i Danijel Mihin.

Drugi dan u nešto skraćenom obliku i na terenu za mali nogomet, s početkom u 17 sati odigrana je revijalna malonogometna utakmica između odgovarajućeg sastava Općine Cestica i Ženskog nogometnog kluba Cestica 2005. Uz obilje dobrih poteza i lepršavu igru mladih snaga najmlađeg općinskog ligaša na kraju je ipak pobijedilo iskustvo i ovaj puta mogli bismo reći čvrstoća i masivnost predstavnika općine.

Za ŽNK Cestica 2005 igrale su, prema slici, gornji red, stoje: Maja Hip, Paula Borak, Nikolina Spevan, Tamara Vočanec, a tu je bio i Stjepan Županić. U donjem redu su Vesna Džinić, Martina Dobrotić i Vlatka Furjan

 Za Općinu Cestica – u Vratnu nastupili su: gornji red, slijeva na desno: Ivan Dobrotić, Jožef Hip, Josip Sambolec i Damir Velečić, a u donjem redu bili su Elvis majhen, Mario Kostanjevec i Kristijan Kolar

Fotografije su nanizane po redoslijedu osvojenih mjesta, a zatim slijede Veterani Vinice, Veterani Cestice, ŽNK Cestica 2005, sastav Općine Cestica, Petra Cikojević – najstariji igrač te nekloliko navijackih skupina. 

11_193710_72.jpg 11_193720_33.jpg 11_193731_80.jpg 11_193744_79.jpg 11_193755_05.jpg 11_193804_97.jpg 11_193817_23.jpg 11_193828_24.jpg 11_193840_25.jpg 11_193903_47.jpg 11_193918_66.jpg 11_193927_62.jpg