Korisnički login

Na igralištu u Grabi održan Kup općine Cestica u nogometu

Nogometaši Poleta osvojili kup općine Cestica
Ovogodišnje natjecanje za 14 Kup općine Cestica u nogometu održano je u nedjelju, 3. kolovoza, na nogometnom stadionu „Graba“ u Cestici. Turnir je započeo ujutro u deset sati, a okupljene igrače i navijače pozdravio je Zvonko Lazar, predsjednik kluba i Ivan Dobrotić, član Poglavarstva općine Cestica zadužen za razvoj sporta. Nakon toga uslijedilo je izvlačenje polufinalnih parova. U prvoj polufinalnoj utakmici, rezultatom 4:0, Polet iz Cestice pobijedio je Dinamo iz Babinca, a u drugoj utakmici nogometaši Bratstva iz Virje Otoka i nogometnog kluba Vratno odigrali su 2:2 te se finalist dobio izvođenjem jedanaesterca koje su bolje izvodili nogometaši iz Vratna koji su se rezultatom 5:4 plasirali u finale.
S početkom u 16 sati igrana je utakmica za treće mjesto u kojoj su nogometaši Dinama pobijedili Bratstvo rezultatom 4:3. U finalnoj utakmici koja je igrana u 18 sati domaćin natjecanja, Polet iz Cestice, je rezultatom 6:1 nadvisio susjede iz Gornjeg Vratna, a strijelci za pobjedničku ekipu bili su Mario Tekić i brat mu Danijel koji je postigao dva pogotka te Tomislav Lazar, Igor Štromar i Tomislav Kunštek dok je počasni gol za goste postigao Nikola Hip.
Nogometni turnir igran je pod pokroviteljstvom Općine Cestica, a svečanosti podjele pehara prisustvovali su predstavnici Vijeća i Poglavarstva općine. Čestitke na postignutim rezultatima igraćima i rukovodstvima klubova uputio je Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica, a činu proglašenja pobjednika prisustvovali su i Franc Težak, zamjenik predsjednika Vijeća, Darko Majhen, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Cestica i Marijan Bistrović koji je došao na godišnji odmor iz Nizozemske te je u posjetu rodnom kraju došao pozdraviti i nogometaše.
U četiri utakmice turnira nastupilo je preko šezdeset nogometaša, a zahvaljujući angažiranju čelnika klubova donosimo i njihova imena. Tako su za Bratstvo iz Virje Otoka igrali; Zdravko Petovar, Ivica Plantak, Danijel Rakinić, Matija Kralj, Davor Ivančić, Franček Bombek, Božo Kralj, Danijel Bedrač, Danijel Bednjanić, Davor Krobot, Darko Mustedanagić, Goran Rakinić, Boris Dregarić, Danijel Škriljevečki, Kristijan Majer, Danijel Habjanić, Dalibor Golubić i Damir Velečić.
Ekipa Dinama iz Babinca nastupila je u sastavu; Kristijan Vidrač, Saša Knezoci, Miljenko Kokot, Zlatko Borak, Stjepan Furjan, Željko Hutinski, Nikola Majhen, Saša Škrinjar, Kruno Dobrotić, Nikola Cestar, Saša Majhen, Marko veršić, Mario Dobrotić i Krunoslav Obadić.
Za NK Vratno nastupili su slijedeći igrači: Ivica Vidrač, Benjamin Bukovec, Ivan Kovačić, Tomica Ščuric, Dražen Ščuris, Nikola Hip, Andrija Humek, Marko Lukaček, Antonio Klasić, Damir Ivančić, Goran Križanić, Dalibor Ivančić, Toni Prepelić, Krunoslav Juričinec, Tomo Kramberger, Mario Rodeš, Ivan Kolarek i Miroslav Ščuric.
Za Polet iz Cestice, pobjednike Kupa općine Cestica 2008. godine igrali su, prema slici, slijeva na desno,
Donji red: Krunoslav Humek, Darko Lazar, Ivica jarnec, Dalibor Balent, Mario Borak, Tomislav Lazar, Marko Kokot, Matija Lazar i Marko Lukaček. Gornji red; trener Ivan Dobrotić, Damir Bednjanić, Igor Štromar, Marko Vidrač, Tomislav Kunštek, Mario Tekić, Bojan Habunek, Danijel Tekić, Tomislav Hrnčić, Miljenko Lazar, Zlatko Milec i Ivo Domijan.
Fotografije nogometaša Dinama i Bratstva snimljene su u 16 sati, a sastavi Poleta i Vratna snimljeni su u 18 sati, prije finalne utakmice.

07_131825_98.jpg 07_131843_60.jpg 07_131901_43.jpg 07_131915_87.jpg 07_131929_38.jpg 07_131949_23.jpg 07_132158_17.jpg 07_132217_92.jpg