Korisnički login

U subotu, 7. siječnja 2017. započinje malonogometni turnir Općine Cestica 2017.

Turnir započinje u 15 sat, a igrat će se po nešto izmijenjenom programu
Tradicionalno zimsko malonogometno prvenstvo Općine Cestica održat će se, kao i prethodnih godina u dane vikenda u siječnju mjesecu. Otvaranje turnira započet će u dvorani OŠ Cestica, u  subotu 07.01.2017, a završava u nedjelju, 29. siječnja.
Turnir započinje u 15 sati, a službeno otvorenje turnira uz nazočnost predstavnika općine i saveza održat će se potom u 16:20 sati.
      Ove godine organizator turnira je NK Dinamo Babinec. Za razliku od prošlih godine, ova nas godine očekuju neki noviteti. Turnir će biti podijeljen u dvije kategorije: seniori i veterani, a izmijenjena su i pravila igranja. Sve to trebalo bi podići razinu kvalitete samog natjecanja, te se nadamo kako ćemo gledati iznimno zanimljiv nogomet.
 
Izvlačenje skupina održano je 20.12.2016. Godine u 19 sati u prostorijama Općine Cestica.
 
U seniorskom dijelu turnira određena su tri nositelja: NK Bratstvo, NK Vratno i NK Polet Cestica. Ždrijebom su nositelji svrstani u grupe, gdje je Polet 1 smješten u Grupu A, Bratstvo 1 u grupu B, a Vratno 1 u Grupu C.
 
Nakon toga uslijedilo je izvlačenje i ostalih ekipa.
Grupa A ima sljedeće ekipe: Polet 1, Lovrečan, Vratno 2 i Veterani Poleta.
Prva utakmica turnira biti će između Poleta 1 i Veterana Poleta.
Grupa B ima slijedeće ekipe: prošlogodišnji finalisti Jarki i Polet 2, Bratstvo 1 i Dinamo 1.
Grupa C ima slijedeće ekipe: Vratno 1, MNK Kolarovec, Dinamo 2 i Bratstvo 2.
 
Nakon izvučenih skupina za seniore, slijedio je ždrijeb za veteranski turnir. U njemu će sudjelovati 8 ekipa, a biti će podijeljene u 2 grupe.
Veterani - grupa A: Bratstvo, Jarki, Dinamo i Prekorje
Veterani - grupa B: Vratno, Kolarovec, Cestica i Lovrečan.
 
Sve informacije vezane uz turnir (raspored, grupe, rezultati) dostupne su na web stranicama NK Dinamo Babinec: http://nkdinamobabinec.hr/
 
U drugom dijelu turnira snage na terenu odmjerit će i limaći te pioniri. Sveukupno nas očekuje puno nogometnih majstorija i mnoštvo zabave za sve prisutne. Finale turnira biti će održano 29. 01.2017. Godine, kada ćemo saznati tko su najbolje ekipe u općini Cestica.
 
 
Organizator NK Dinamo Babinec
 
 
 
„Na slici prijelazni pehari općine Cestica namijenjen pobjedniku – arhiva s prošlog prvenstva“
 

04_161631_23_P1291540.JPG