Korisnički login

KiK Textilien donirao dresove NK Dinamo Babinec

U četvrtak, 08.12.2016., nogometni klub Dinamo Babinec posjetili su predstavnici tvrtke KiK Textilien i PlasmaN Grupe. Razlog posjeta bila je donacija tri kompleta dresova za nogometne ekipe unutar NK Dinamo Babinec. 

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.

Donacija je dogovorena preko tvrtke PlasmaN Grupe, a u posjetu klubu nazočila je i direktorica tvrtke gđica. Nataša Đuričić. Tri besplatna kompleta dresova klubu je uručio direktor Kik-a gosp. Ante Rimac. Navedeni predstavnici u prostorijama kluba potpisali su potrebne dokumente, a nakon toga slijedilo je zajedničko fotografiranje nekolicine igrača NK Dinamo Babinec i gosp. Rimca.

Na odlasku, gđica. Đuričić i gosp. Rimac zaželjeli su puno sreće klubu u nastavku sezone, te još puno odličnih uspjeha i kvalitetnih plasmana svih ekipa. Predstavnici NK Dinamo zahvalili su se na velikodušnoj donaciji i poželjeli još uspješnih suradnji u budućnosti.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme - KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene!

Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.

Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!

12_114739_57_DSCN2498.JPG