Korisnički login

Partnerski odbor na temu: „Razvoj poljoprivrede“

LAG Sjeverozapad započeo je s izradom Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad 2014.-2020. U tu svrhu počeli smo s održavanjem partnerskih odbora kako bismo prikupili što više informacija s terena, što više ideja te da dobijemo realnu sliku stanja i potreba područja u kojem živimo.
Da bi analizirali trenutno stanje u poljoprivredi na području LAG-a te pokušali odrediti smjer u kojem želimo da se ona razvija u budućnosti održati ćemo:
 
Partnerski odbor na temu: „Razvoj poljoprivrede“, u Petrijancu, u prostorijama Vatrogasnog doma, Trg sv. Petra 8, Petrijanec, u četvrtak, 14.01.2016. godine, s početkom u 18:00 sati.
 
Strategija je vrlo važan dokument za razvoj područja našeg LAG-a te nam je u interesu dobiti što više informacija s terena, od ljudi koji se bave poljoprivredom i žive na području LAG-a, kako bismo ih ugradili u Strategiju te kako bi se kasnije kroz projekte i sredstva EU poticale stvarne potrebe i želje stanovništva našeg LAG-a.
 
Kako bi se odazvao što veći broj ljudi, molimo Vas da pozovete poljoprivredne proizvođače i sve ostale koji se bave poljoprivredom, kao i ostale zainteresirane s Vašeg područja da se odazovu na Partnerski odbor.

U prilogu obavijesti možete vidjeti i terminski plan radionica LAG-a Sjeverozapad.

25_125720_59_LAG_Sjeverozapad.jpg
Poziv.pdf
Puna verzija: 30.47 KB
Terminski_plan_radionica_za_izradu_Lokalne_razvojne_strategije_LAG.pdf
Puna verzija: 260.97 KB