Korisnički login

Mladi iz Cestice 22. ožujka 2015. završili akciju prikupljanja pomoći

Pomoć će se dostaviti potrebnima, a potom slijedi uređenje planinarske staze
   Kako su na godišnjoj skupštini, u petak 20. veljače 2015., ožujka, najavili članovi Udruge mladih Hiperaktivni Cestica u ožujku mjesecu priredili su pod nazivom „Zajedno možemo sve“ humanitarnu akciju u kojoj se prikupljala pomoć za obitelji u potrebi s područja cestičke općine. Akcija se održala od ponedjeljka do nedjelje, od 16. do 22. ožujka 2015. godine, u vremenu od 17 do 20 sati, a prikupljala se odjeća i obuća, igračke za djecu te školski pribor. Prema riječima Ane Kutnjak, humanitarna pomoć prikupljala se u prostorijama Udruge koje su smještene u skloništu OŠ Cestica, u Dravskoj ulici, a na zaprimanju i sortiranju humanitarne pomoći u tih sedam dana izmijenilo se 28 članova.
      Potpredsjednik Dejan Mihin je rekao da se najviše prikupilo odjeće, među kojom prevladava odjeće za djecu od najranije dobi, a ima i odjeće za tinejdžere i za starije uzraste. Prikupilo se i dosta igračaka i obuće, a u nešto manjoj količini prikupio se školski pribor. Dio prikupljene pomoći mladi će odvesti ljudima u potrebi, kojih je za sada sedamnaest, a preostali dio isporučit će se obiteljima koje se jave da pomoć trebaju. 
   Prema riječima predsjednika Udruge Nikole Mileca, narednih dana, nakon Uskrsa, mladi će se posvetiti obnovi markacija i uređenju planinarskih staza na području općine Cestica.
 
U nastavku mladi i prikupljena pomoć u akciji „Zajedno možemo sve“ 2015.
 
 

30_124847_62_P1170906.JPG