Korisnički login

U petak, 19. 12. 2014. održano Božićno druženje Osnovne škole Cestica

Za nabavu informatičke opreme i pomagala prikupili 19 720 kuna
       Kako je bilo najavljivano i ranije tako je u petak, 19. prosinca 2014. godine i održano drugo Božićno druženje humanitarnog karaktera kojeg su u suradnji s brojnim sponzorima priredili učenici i djelatnici Osnovne škole Cestica,  s početkom u 16,30 ispred  pred ulazom u školu. Već ranije pripremljeni su brojni štandovi na kojima su se mogli razgledati i nabaviti različiti predmeti i božićni ukrasi koje su prethodno izrađivali učenici viših i nižih razreda škole, a svoj štand imali su i cestički umirovljenici,  Udruga mladih Hiperaktivni i Vezilje i mladi iz HNS-a. U uvodnom dijelu sve okupljene pozdravila je ravnateljica škole Nevenka Turščak, a cijeli program priredbe vodile su Lana Furjan i Nikolina Martinčević koje su na kraju svima čestitale Božić i pozvale ih nastavak druženja.
      U programu prvo je nastupio, pod ravnanjem učiteljice Slavice Požgajec, zbor Osnovne škole, a potom se predstavio i dječji zbor župe Uzvišenja sv. Križa. Uslijedio je nastup Ženske klape Angeluš, a potom i Muški vokalni ansambl župe Križovljan. Zatim su učenici 7c, Gabrijela Borak, Stela Furjan, Mateja Hutinski, Lea Korotaj, Luana Arslani Kokot i Filip Hercog,  izveli božićni igrokaz Svjetlo se ne smije  ugasiti, a na kraju su nastupili učenici Područne škole Lovrečan.
  Nakon priredbe nastavljeno je druženje, a cijelo vrijeme na štandovima su se zamjenom za bonove moli dobiti izloženi predmeti, popiti kuhano vino ili topli čaj, te posjeti ukusni grah. Prema riječima ravnateljice Nevenke Turščak na druženju se prikupilo 19720 kuna koje će se upotrijebiti za modernizaciju nastave i nabavu informatičke opreme i pomagala, a za uspjeh priredbe rukovodstvo škole zahvaljuje općini Cestica, srednjim i osnovnim školama i brojnim  sponzorima i podupirateljima kao i učenicima i djelatnicima škole koji su osmislili i sudjelovali u realizaciji božićnog programa i druženja. Realizaciju priredbe i druženja pomogli su još Niskogradnja Veselnik, Br geodezija j.d.o.o., Marijan Matijašec - Lovrini vinogradi, Mljekara Marina - Stjepan Bistrović, Mesnica Kuča Miljenko, Pekarnica PIM, PIK Vrbovec, TP Varaždin, Elektra Varaždin i mnogi drugi.
 
U nastavku nekoliko fotografija snimljenih na druženju pred OŠ Cestica, 19. 12. 2014.
Na početku druženja okupljene je pozdravila ravnateljica Nevenka Turščak
2. cijeli program vodile su Lana i Nikolini
3. do 8. u programu su sudjelovali: Zbor OŠ Cestica, dječji zbor župe Križovljan, Ženska klapa Angeluš, učenici 7c razreda, muški zbor župe Križovljan i učenici iz Lovrečana
9. do 12. neki od štandova postavljenih pred školom