Korisnički login

U subotu, 9. kolovoza 2014. novo odbojkaško igralište u Radovec Polju

Najbolji na turniru bio sastav Mlaka iz Virja  Križovljanskoga
Na inicijativu Stanka Golubića i predstavnika Mjesnog odbora Radovec Polje na prilazu naselju u ulici Vladimira Nazora, na ulazu u naselje iz smjera Cestice,  uređeno je igralište za odbojku na pijesku, a kao dan za otvorenje određena je subota 9. kolovoz u 10 sati.
      Za tu priliku okupilo se više desetaka mještana, a druženje i sportski susreti potrajali su do večernjih sati. Prisutni na otvaranju bili su i predstavnici općine Cestica, a iz susjednog naselja Virje Križovljansko bila je odbojkaška ekipa „Mlaka“. U ime Mjesnog odbora Radovec Polje prisutne je pozdravio Matija Gloubić, a iz Mjesnog odbora bili su prisutni još Danijel Lazar i Jožek Vunderl. U prisutnosti predsjednika Vijeća Tomislava Lazara, prigodnim riječima okupljenima se obratio načelnik Mirko Korotaj, a početno serviranje izveo je Ivan Rodeš, predsjednik Povjerenstva za sport Općine Cestica.
     Prvu revijalnu utakmicu odigrale su ekipe Radovec Polje I i II,  a sve utakmice toga dana sudio je Filip Kasun. Za Radovec Polje 1. nastupili su Darko Borak (kapetan), Goran Golubić, Damir Premuž, Zoran Pšag, Kristijan Golubić i Danijel Lazar, a ekipa Radovec Polje 2. prijavila je sastav Antonio Premuž, Filip Bosak, Nikola Pšak i Simon Trančar. 
   Na prvom odbojkaškom turniru u Radovec Polju tog dana nastupilo je pet ekipa, a najbolje rezultat i prvo mjesto osvojila je ekipa Mlaka iz Virje Križovljanskoga koja je nastupili uz stručnu pomoć selektorice Veronike Kokot. Sastav iz Virja Križovljanskoga nastupio je u sastavu Mario Rodeš, Antonio Vočanec (kapetan), Marino Hrnčić, Luka Prepelić i Valentino Vočanec. Drugo mjesto osvojila je ekipa „MUP“ Radovec Polje, a treći su bili "Kolibrići" iz Vinice te potom "Interšpar" Vratno Otok i sastav "PT+" Radovec Polje.
     Za uređenje igrališta pomoć u iznosu od deset tisuća kuna dala je i Općina Cestica koja je osigurala sredstva za pijesak i stupove za postav odbojkaške mreže, a iskop i dopremu materijala obavio je autoprijevoznik Stjepan Golubić dok je Mjesni odbor nabavio mrežu i lopte.
       Na području Općine Cestica igrališta za odbojku na pijesku uređena su još u Virju Križovljanskome, Cestici, u parku, u ulici Ante Starčevića, kod Područne škole Lovrečan, u Gornjem Vratnu, u Parku hrvatskih branitelja i u Vratno Otoku, a planira se napraviti i u Radovcu rekao je načelnik Mirko Korotaj. Uz četiri igrališta za veliki nogomet, Babinec, Cestica, Gornje Vratno i Otok Virje, na području općine postoje malonogometna igrališta u Vratno Otoku, Radovcu, Virju Križovljanskome, Kolarovcu, LOvrečanu i Jarkima.
 
 U nastavku nekoliko fotografija snimljenih ujutro 9. kolovoza 2014.
 
 
 

19_121345_18_P1070520.JPG 19_121619_97_P1070525.JPG 19_121634_86_P1070505.JPG 19_121644_39_P1070508.JPG 19_121710_98_P1070516.JPG 19_121725_97_P1070522.JPG