Korisnički login

Osnivačka skupština ŽNK Cestica 2005

U prostorijama Općine Cestice u petak 06.siječnja 2006. godine održana je osnivačka godišnja skupština ŽNK „Cestica 2005“. Skupština je održana u prisustvu mnogobrojnih pristaša i pobornika ženskog nogometa u Općini Cestici. Skupštini su bili nazočni i mnogobrojni gosti, među ostalima prisutnima bili su, predsjednik Općinskog Vijeća gosp. Marijan Lorbek te članovi Općinskog vijeća i poglavarstva, zatim predstavnici nogometnih klubova s područja Općine te predstavnici ostalih udruga i organizacija. 

            Skupštinu je otvorio i vodio član poglavarstva zadužen za šport gosp. Ivan Dobrotić. Kod otvaranju skupštine pozdravio je sve prisutne i pročitao dnevni red koji je bio slijedeći :

 
 1. Otvaranje skupštine
 2. Izbor radnih tijela
  a)      radno predstavništvo    
  b)      izbor zapisničara i dva ovjeritelja zapisnika
 1. Izbor upravnih tijela i nadzornih tijela

            a)      izvršnog odbora
            b)      nadzornog tijela
            c)       suda časti

 1. Izbor predsjednika, tajnika u rizničara
 2. Prijedlog i prihvaćanje statuta
 3. Plan rada za 2006. godinu
 4. Diskusije o planu rada u prihvaćenje istog
 5. Riječ gostiju
 6. Razno
 Na osnivačkoj skupštini potvrđen je Upravni odbor koji sačinjavaju :
 1. Džinić Vesna
 2. Vočanec Mirko
 3. Premužić Silvija
 4. Županić Stjepan
 5. Lazar Snježana
 6. Dobrotić Martina
 7. Hip Jožef
 8. Cikojević Tajana
 9. Dobrotić Ivan
 10. Kelić Ljiljna
 11. Mar Petra
 
A u Nadzornom odboru su :
 1. Vočanec Tedi – predsjednik
 2. Vočanec Tamara – član
 3. Hip Darija – član
 
Izabrani su i članovi za Sud časti;
 1. Rodeš Marijan – predsjednik
 2. Martan Maja – član
 3. Dobrotić Marija – član
     Također izabrani su predsjednik, tajnik i rizničar. Za predsjednika ŽNK „Cestica 2005“ izabrana je Dđinić Vesna,  pa će tako Vesna slijedeće četiri godine voditi ženski nogometni klub. Za tajnika je izabran  gosp. Županić Stjepan. Dužnost rizničara u slijedeće četiri godine obavljat će Kelić Ljiljana. Da bi se klub mogao funkcionirati kao udruga prihvaćen je statut kluba. Sjedište kluba je u Cestici, Dravska 1a, službena boja je plava a Upravni odbor se zadužuje da u najkraćem roku izradi prijedlog grba i zastave kluba. 
     ŽNK „Cestica 2005“ ne treba brinuti gdje će igrati svoje utakmice ili gdje će trenirati. Na raspolaganju ima četiri nogometna igrališta u Općini, pa je zato plan rada usmjeren samo na sportski dio pa se stoga očekuje brži razvoj i napredak ženskog nogometnog kluba u Općini - naglasio je tajnik ŽNK „Cestice 2005“ gosp. Županić Stjepan.
     Prisutnim se obratio i predsjednik Vijeća gosp. Marijan Lorbek.  Zahvalio se svim prisutnima što su svojim dolaskom dali potporu, podržao je ženski nogometni klub i obećao potporu od Općinske strukture i čestitao svim izabranima u rukovodećem kadru kluba. Zaželio je klubu puno uspjeha na sportskom planu a  predsjedniku i izvršnom odboru poželio je uspješno vođenje kluba.

            Skupština je završena uz gromoglasni pljesak svih prisutnih a vrijedne nogometašice pripremile su domjenak. Nazdravilo se u čast ŽNK „Cestica 2005“ neka Vam je sretno dame u kopačkama, nek Vas prati sreća i nek Vam traje dugo, dugo ....

 

060116143808_394.jpg 060116143816_862.jpg 060116143824_980.jpg 060116143835_717.jpg