Korisnički login

Nagrada za autora 10 000 posta

Web stranica općine Cestice puštene su u rad 11. rujna 2004. godine. Od tada pa do danas prošlo je više od 3 godine. Web stranica se stalno nadograđivala, dodavale su se nove komponente, prilagođavala i optimizirala, sada općina Cestica ima jedno od najljepših i najaktivnijih web stranica u Varaždinskoj županiji a sigurno i šire.

Tijekom tih 3 godina napisano je više od 340 vijesti tj. pisala se nova vijest svaka 3 dana. Prevedena je na dva strana jezika (engleski i francuski) a prevodi se i na njemački jezik.

Najaktivniji na web stranici je sigurno forum na kojem članovi komentiraju, raspravljaju, najavljuju, preporučuju, razmjenjuju iskustva. Trenutačno forum ima 190 registriranog korisnika, većina njih je sa područja općine Cestica a javljaju se i s drugih krajeva pa i iz susjednih država (Švicarska, Njemačka, Slovenija...).

Kako se forum na www.cestica.hr bliži 10 000 postu objavljena je nagrada za autora 10 000 posta.

Nagrada je knjiga Monografija općine Cestica, knjiga Poduzetnička ekonomija, 2 butelje vina, 2 karte Turistička zona Haloze – Zagorje.

Nagradnoj igri ne mogu sudjelovati moderatori i administratori. Više informacija potražite na forumu.

U želji da forum bude još aktivniji ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se priključe i sudjeluju u nagradnoj igri. Nakon podjele nagrada održat će se druženje forumaša.