Korisnički login

Na stadionu Bratstvo Otok Virje

Nogometašima Poleta iz Cestice pehar u trajno vlasništvo

Ovogodišnji domaćin tradicionalnog Kupa općine Cestica u nogometu bila je ekipa „NK Bratstvo“ iz Virje Otoka, a u natjecanju za pehar Općine Cestica sudjelovali su svi registrirani općinski nogometni klubovi koji se natječu u nekoj od Županijskih liga. Turnir je održan u nedjelju, 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a u ime domaćina igraće, navijače i goste pozdravio je Vjekoslav Pavlović, predsjednik NK Bratstvo iz Otok Virja. Praznik je okupljenima čestitao i Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica, a igračima je poželio puno uspjeha i dobrih rezultata.

Tijekom dana odigrano su četiri nogometne utakmice, a u polufinalnim susretima sastali su se NK Polet–NK Vratno i NK Dinamo – NK Bratstvo. U borbi za treće mjesto, između ekipe NK Vratno i domaćina NK Bratsvo Otok Virje izvođeni su jedanaesterci, nakon što je utakmica završila miroljubivo 1:1. Nakon što su nogometaši iz Vratna osvojili treće mjesto, rezultat 5:4, odigrala se i finalna utakmica između ekipe Poleta iz Cestice i sastava Dinama iz Babinca. Sa 2:1 pobijedila je ekipa Poleta koja je tako po treći puta zaredom osvojila kup Općine Cestica te joj je u trajno vlasništvo pripao prijelazni pehar Općine Cestica.

Na kraju turnira uručeni su pehari sudionicima Kupa općine Cestica, a podjelu pehara izvršili su saborski zastupnik Zlatko Koračević, Alen Košić, član Poglavarstva Varaždinske županije zadužen za udruge građana i civilno društvo, te čelnici Općine Cestica, Marijan Lorbek, predsjednik Vijeća i Mirko Korotaj, načelnik Opoćine Cestica.

Prema riječima Ivana Dobrotića, člana Poglavarstva općine Cestica zaduženog za sport, rukovodstvu i članovima nogometnog kluba Bratstvo pripadaju sve zasluge za besprijekornu organizaciju 14 Kupa Općine Cestica.

Na slici: ekipa pobjednika i osvajača Kupa općine Cestica, kao i detalj sa otvaranja.

15_144446_32.jpg 15_144459_94.jpg